Tort cu Ciocolată și Cremă de Mascarpone – Rețetă Ilustrată

Rețetele ilustrate s-au întors! Iar prima rețetă din 2020 este creată de Mihaela Sava, aka Prăjiturela, și ilustrată cu mult drag de mine. Această rețetă face parte și din Calendarul cu Rețete Ilustrate 2020 pe care l-am creat împreună cu 12 food bloggeri români, fiind rețeta pentru luna ianuarie. 

Mi-a plăcut mult propunerea Mihaelei: un tort spectaculos, foarte bun și super ușor de făcut! Citește mai departe pentru rețetă, iar la sfârșitul articolului am și o surpriză pentru tine: un fișier PDF gratuit cu rețeta ilustrată, pe care îl poți tipări chiar la tine acasă.

Să începem anul cu dreptul, zic! 😃

Ingrediente blat:

Ingrediente cremă:

Mod de preparare:


Blatul:

Amestecăm într-un bol ingredientele solide, apoi, în alt bol, pe cele lichide, inclusiv ouăle. Amestecăm conținutul celor două boluri până obținem o compoziție omogenă. Turnăm compoziția în 2 tăvi de tort cu inel detașabil (22-24 cm) și coacem la 180° pentru 20 de minute.


Crema:

Mixăm toate ingredientele până când obținem o cremă fină.


Montaj:

Punem primul blat, jumătate din cantitatea de cremă, iarăși blatul, apoi restul de cremă. Decorăm cu bomboane de ciocolată.

Poftă bună!

Notă: Această rețetă se găsește și pe site-ul Prăjiturelei, aici.

Ți-a plăcut această rețetă? Dacă da, am creat pentru tine un PDF gratuit cu rețeta ilustrată, pe care îl poți tipări chiar la tine acasă. Înscrie-te mai jos în lista mea de newsletter și vei primi un link pentru descărcarea fișierului.

Mai multe detalii aici.
Pe lângă rețetele în colaborare cu food-bloggeri români, creez și rețete ilustrate personalizate. Dacă ai o rețetă specială, pe care ai vrea să o ai înrămată în bucătărie sau să o oferi cadou cuiva drag, o poți comanda acum. Fiecare rețetă este ilustrată cu mult drag de mine, urmând în detaliu textul pe care îl primesc. Pentru mai multe detalii, scrie-mi un e-mail cu orice întrebare.

Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, dă-l mai departe! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.