Susține Afacerile Mici

“Dacă fiecare persoană care ne-a complimentat frumoasa galerie de artă ar fi cumpărat chiar și o singură carte poștală, nu am fi fost nevoiți să închidem.”

Acest mesaj a fost pus pe geamul unei galerii independente din Marea Britanie, după închidere. Sarah Hamilton, artist și designer britanic, a pornit de la acest afiș o campanie de susținere a artiștilor locali, numită “Just a Card”.

Ideea campaniei este că oricât de mică suma cheltuită într-un butic local, pe site-ul unui artist independent sau într-o librarie cochetă, aceasta poate face diferența între o afacere prosperă și una care abia se menține pe linia de plutire.

Este vorba despre o felicitare, o carte poștală, o pereche de cercei sau un obiect unic creat de un artist ceramist din orașul tau. De multe ori, nu mai mult decât prețul unei cafele.

Iar dacă nu te-am convins încă, iată câteva motive în plus pentru care să susții afacerile mici:

  • Banii tăi vor sprijini un artist local și vor fi reinvestiți în comunitate, nu vor intra în conturile unei corporații fără față;
  • În cazul în care vrei să faci un cadou, te asiguri că destinatarul va primi un obiect unic, gândit și făcut cu multă dragoste și îndemânare;
  • Vei avea un impact real și pozitiv;
  • Susții creativitatea, pasiunea pentru artă și inițiativele comunității în care locuiești;
  • Și nu în ultimul rând, când cumperi de la un magazin independent, o persoană în carne și oase face un mic dans de bucurie (yay!)

Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, dă-l mai departe! 🙂 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.