Summer Illustration Box – De la Idee la Produs

De când eram mică mi-a plăcut să fac cadouri. Iar bucuria persoanelor care urmau să primească ceva surpriză, ambalat frumos și gândit special pentru ei, era partea cea mai bună. Acel sentiment de anticipare este adrenalină pură și ți-l recomand 😃

Ei bine, Summer Illustration Box a fost un proiect care a plecat de la ideea de cadou surpriză. Un cadou pe care ni-l facem noi înșine sau îl cumpărăm pentru cineva drag, însă fără nici cea mai mică idee referitor la ce este înăuntru. Doar o promisiune de vară, vacanță și gânduri pozitive, toate ilustrate special pentru această ocazie.

Selecția de produse am făcut-o în jurul unui element principal: am vrut neapărat să includă o gentuță de plajă din bumbac organic. E mică și ușoară, intră în orice bagaj și este perfectă pentru plajă. Iar dacă se murdărește de nisip sau se udă, se spală și se usucă foarte usor, fără ca design-ul colorat să aibă de suferit.

Apoi am adăugat o ghirlandă care îți înveselește zona de lucru, atunci când numeri zilele până la concediu.

De asemenea, după cum probabil știi, sunt o mare fană a stickerelor, așadar acestea nu puteau să lipsească. Fie că sunt folosite pentru laptop, sau pur și simplu pentru a decora agenda sau caietul de lucru, cele două coli de stickere aduc inspirație pentru vară în spațiul tău.

Nu m-am putut abține să nu adaug încă un element surpriză, de data aceasta unic pentru fiecare cutie. Deși pe site nu era menționat, am creat carnețele personalizate cu numele fiecărei persoane care a cumpărat cutia. Tiny notebook – great ideas, și bineînțeles, galben!

Deși mi-ar plăcea să ofer spre vânzare caiete și carnețele personalizate, încă nu am găsit formula magică pentru care acest lucru să iasa cât de cât rentabil. Însă pentru această ocazie, am reușit, datorită numărului mare de cutii vândute. Și sincer, am primit așa multe reacții pozitive încât aș vrea să fac din asta o tradiție pentru următoarele cutii. 

Zile de vara, un șezlong și o carte buna! Aceasta este combinația perfectă pentru vacanță. Așadar, din Summer Illustration Box nu putea să lipsească un semn de carte cu ciucuraș!

Broșa cu floarea soarelui, din lemn, pictată și lăcuită manual, a completat cutia cu un accesoriu vesel. De asemenea, am adăugat și o carte poștală “Today is my happy day”. 

Ultimul obiect din cutie este ceva foarte special, care însă nu este de fapt pentru tine. Am gândit felicitarea “You are my sunshine” pentru o persoană dragă ție, fie ea mama, sora, prietena sau partenerul de viață. Intenționat am creat-o fără niciun destinatar clar, în afară de faptul că acea persoană îți aduce un zâmbet pe buze și îți luminează ziua.

Uneori subestimăm puterea câtorva rânduri scrise din inimă și dăruite cu drag. Așadar, am vrut ca această parte din cutie să ajungă mai departe și prin ea să poți împărtăși câte puțin din soarele și culorile verii.

Referitor la elementele de design și ilustrație, acestea au fost create cu gândul la vară, bineînțeles, dar am vrut să aduc și un pic de joacă și spirit de vacanță. Așa am venit cu ideea de sirene și înghețată ca și teme principale, iar culoarea galben ca și fir de legătură între toate elementele cutiei.

Mi-am imaginat sirenele bucurându-se de vara în costume de baie de toate formele și culorile, simțindu-se bine în corpurile lor și cu niște zâmbete largi, ca un grup de prietene într-o aventură la mare. 

Summer Illustration Box a fost un proiect foarte drag mie, pe care aș vrea să îl repet cât mai curând. Atât libertatea pe care am avut-o în procesul de design, cât și feedback-ul incredibil pe care l-am primit, m-au entuziasmat să continui și să vin cu mai multe idei de cutii surpriză. 

Mai jos îți las două filmulețe de unboxing, create de două persoane dragi și talentate, ca să vezi și părerea lor despre cutie și produsele din ea: 

Stefana Teodoroiu:

Anitanna: 

Cum ți s-a părut conținutul cutiei și procesul meu creativ? Ce altceva ți-ar fi plăcut să fie înăuntru? Ai vreo idee pentru alte cutii viitoare? Lasă-mi un comentariu la acest articol! 

Unicorni și inimioare,

Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.