Idei de Cadouri Haioase pentru Foodies

Cumpăratul cadourilor perfecte este o artă care necesită muult timp, pregătiri și planificări, însă m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu niște liste de cadouri haioase, care cu siguranță vor aduce un zâmbet pe fețele destinatarilor. 

Astăzi vorbim despre cadourile pentru foodies, gurmanzi și pasionații de gătit. Fiecare obiect de aici este ilustrat cu mult drag de mine, produs în ediție limitată și vine și cu un cartonaș tipărit cu mesajul tău personalizat. Doar adaugă produsele preferate în coș și apoi completează mesajul în căsuța de la finalizarea comenzii, iar în câteva zile vei primi cadoul perfect pentru foodie-ul din viața ta. 


1. Începem bineînțeles cu un calendar. Și nu oricare, ci Calendarul cu Rețete Ilustrate 2021. Acest calendar conține 12 rețete minunate de sezon, create de food bloggeri români și ilustrate cu drag de mine. Este perfect să înveselească bucătăria și să inspire niște rețete delicioase. În plus, din prețul fiecărui calendar vândut, 10 lei merg către asociația “O Masa Caldă”.

2. Meal Plannerul este foarte util pentru a planifica mesele din timpul săptămânii, iar partea din dreapta funcționează ca listă de cumpărături. Conține 52 de pagini, câte una pentru fiecare săptămână din an.

3. Dacă știi că destinatarul cadoului are o rețetă anume de care este foarte mândru/mândră, sau dacă ai vrea să aduci la viață o rețetă dragă uitată printr-un sertar al bucătăriei, mi-ar plăcea să ilustrez pentru tine o rețetă personalizată. Aceasta poate fi atât în format digital, cât și in format fizic, tipărită și înrămată. 

4. Ce zici de un tablou simpatic de cuplu, pentru cineva pasionat de gătit sau pentru cineva care doar se bucură de un pahar de vin? Indiferent în care echipă ești, timpul petrecut împreună în bucătărie este cel mai plăcut. 

5. După gătit, urmează și spălatul vaselor. Mi se pare tare haios acest tablou, iar dacă și tu te regăsești în el, poate fi o idee drăguță de cadou. 

45 lei125 lei

6. Pentru notițe, desene și idei în bucătărie, acest set simpatic de caiete este perfect. Setul conține trei caiete vesele, cu pagini albe în interior, cusute manual, de dimensiunea 10×15 cm. 

7. Felicitarea aceasta este preferata mea și a fost ilustrată cu gândul la poveștile la cafea cu prietena mea Cristiana. Ce e mai frumos decât să bem ceva cald, să mâncăm ceva dulce și să vorbim câte în lună și în stele? Mesajul se potrivește tuturor partenerilor de tort și cafea și sigur va fi apreciat.

-20%
NOU!
Prețul inițial a fost: 25 lei.Prețul curent este: 20 lei.

8. Stickere cu cireșe, ceapă verde și pepene galben? De ce nu 🙂 Aceste stickere haioase cu legume vor înveseli orice planner, caiet e rețete, laptop sau husă de telefon.

9. Ultima idee, dar nu și cea din urmă, este această ghirlanda cu ouă zâmbărețe, perfectă pentru a decora o bucătărie sau zona unde se ia masa.

-8%
Prețul inițial a fost: 25 lei.Prețul curent este: 23 lei.

Sper că v-au plăcut și inspirat ideile mele. Spor la cumpărături!

 

Unicorni și inimioare,

Andreea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.