Generator de Personaje

De câte ori ne-am văzut în fața unei coli albe de hârtie, gata să ilustrăm ceva dar fără nicio idee? Zilele în care avem chef să desenăm dar nu știm ce se termină aici! 😁

Eu ador sa ilustrez personaje: ochi mari, culori vesele, știți voi. Îmi place și să îmi imaginez povestea din spatele unui personaj anume. Așadar m-am gândit sa creez un generator de personaje pe care să îl putem folosi cu toții. Este gratuit bineînțeles, iar dacă creați personaje cu ajutorul său, mi-ar plăcea mult să văd rezultatele! Etichetați-mă la @andreeaillustration pe social media. 

Generatorul este inspirat de Carson Ellis, o ilustratoare extraordinară din Statele Unite, și proiectul său Transmundane Tuesdays. În fiecare marți extrage 3 bilețele pe baza cărora ilustrează un personaj, iar publicul este binevenit să participe la provocare.

Plecând de la aceasta idee, mi-am dorit sa creez ceva online, disponibil pentru toată lumea și în limba română.

Generatorul nostru are 3 categorii: caracteristici obișnuite, acțiuni obișnuite și caracteristici neobișnuite, pentru a ne ajuta să ieșim puțin din zona de confort. Aceste caracteristici sunt adăugate într-o bază de date și selectate la întâmplare, ca să avem la dispoziție sute de combinații posibile. 

Cum funcționează:

Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul “Generează personaj” și să ilustrați un personaj care îndeplinește cele 3 cerințe. În afară de asta, nu există alte reguli. Puteți să vă imaginați voi povestea personajului, să folosiți stilul vostru de lucru preferat, să încercați un stil nou, etc. 

Enjoy și nu uitați să îmi arătați personajele voastre! 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.