Fudge cu nucă, ciocolată și marshmallows – Rețetă Ilustrată

Rețetele ilustrate vin cu o nouă colaborare delicioasă!

Andreea Grecu de la Taste Bazaar nu putea să lipsească din lista food-bloggerilor români: are întotdeauna un zâmbet pe buze și o mulțime de rețete interesante. Iar pozele de pe pagina ei de Instagram sunt așa vesele, colorate și apetisante, încât mi-a dat curaj să încerc tot felul de mâncăruri noi.

Pentru rețetele ilustrate, ea a pregătit o rețetă dulce, simpla și super rapidă: Fudge cu Nucă, Ciocolată și Marshmallows.

Enjoy! 😃

Ingrediente:

Cum se face:

Dacă bezelele gumate (marshmallows) sunt mari, taie-le în două.
 
Pune bezelele într-o pungă și bagă-le la congelator minim 10 minute.
 
Pregătește o tavă de aproximativ 20 x 30 cm și pune în ea o hârtie de copt, pe care o ungi cu unt.
 
Laptele condensat și untul se pun într-o oală, pe foc până se încălzesc (nu se fierb).
 
În oală se adaugă ciocolata și se amestecă cu un tel, până se topește.
 
Ia oala de pe foc și omogenizează amestecul.
 
Adaugă bezelele scoase din congelator și miezul de nucă și amestecă bine.
 
Transferă compoziția în tavă, pune câteva bezele deasupra și bag-o în frigider pentru minim 3 ore.

 

Sfatul Andreei:

Folosește un lapte condensat îndulcit, special pentru deserturi. Cel pentru cafea este prea lichid și nu merge la această rețetă.

Poftă bună!

Notă: Această rețetă se găsește și pe site-ul Andreei, aici.

Ți-a placut această rețetă? Dacă da, am creat pentru tine un PDF gratuit cu rețeta ilustrată, pe care îl poți tipări chiar la tine acasă. Înscrie-te mai jos în lista mea de newsletter și vei primi un link pentru descărcarea fișierului.

Iar dacă știi și tu o rețetă delicioasă, simplă și rapidă, o poți înscrie aici și poate va fi ilustrată în următorul articol.

Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, dă-l mai departe! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.