Colaborări Corporate & Branduri

De-a lungul timpului am avut oportunitatea de a lucra împreună cu o mulțime de branduri pe proiecte de ilustrație și design. În acest an mi-am propus să mă concentrez mai mult pe acest tip de colaborări, așadar am făcut o selecție cu cele mai interesante proiecte la care am lucrat în 2022: 

Jacobs România

Brief-ul acestui proiect a fost sa creez 5 GIF-uri pe tema “Trezește-ți pasiunea”. Pasiunile pe care le-am ilustrat și animat sunt desen, muzică și sporturi extreme, împreună cu 2 GIF-uri de ambianță și binecunoscuta ceașcă de cafea Jacobs.

Aceste GIF-uri sunt disponibile pe Instagram pe contul Jacobs și au fost folosite de către utilizatori în story-uri.

Wacom Romania

Împreună cu Wacom România am colaborat în mai multe proiecte, printre care și o provocare de desen cu premii (tablete grafice). Eu am creat o ilustrație pe care participanții au interpretat-o în stilul lor, precum și un video pe canalul meu de YouTube în care am explicat provocarea și procesul de lucru al ilustrației mele.

Ilustrația creată de mine, folosind tableta mea Wacom.

Interpretările artiștilor care au participat la provocare pot fi găsite pe Instagram, sub hashtag-ul #wacominvacanta.

Wacom & F64 – Live drawing

Acest proiect în colaborare cu Wacom Romania și F64 a presupus o sesiune de live drawing cu public la noul sediu F64. Sesiunea a fost transmisă live și pe canalele de social media F64 (Facebook și YouTube).

În cadrul sesiunii am creat o ilustrație pe baza a trei caracteristici generate de Generatorul de Personaje, cu sugestii din public și de la urmăritorii de pe social media.

Mai jos, clipul filmat de cei de la F64, iar în acest articol vă povestesc mai mult despre acest proiect.

Epson România 

Cu Epson România am colaborat la doua proiecte foarte simpatice. Primul a fost o bandă desenată în care am ilustrat experiența mea cu lipsa de inspirație sau artist’s block.

Al doilea proiect a fost despre sustenabilitate în perioada Crăciunului. Pentru acesta am creat un pattern pentru un material textil folosit pentru ambalarea cadourilor. 

Detaliu al pattern-ului ilustrat de mine.

Festivalul Femei pe Mătăsari – Live drawing 

In iunie 2022 am avut o colaborare interesantă cu festivalul Femei pe Mătăsari, unde am ilustrat live participanții la eveniment. A fost vorba de peste 40 de ilustrații “la minut”, create pe baza unor template-uri pregătite înainte de festival. 

Mai mult detalii despre acest proiect sunt în acest articol.

OTP Leasing – Design Agendă și Calendar 2022

În 2021 am creat calendarul și agenda pentru angajații și partenerii business OTP Leasing. A fost un proiect tare frumos și am avut o tema care mi-a plăcut mult: “Călătorii”. 

Farmacia Adonis

Brief-ul acestui proiect a fost design-ul vitrinei farmaciei Adonis din Constanța. Plecând de la floarea care dă numele farmaciei, am creat un design vesel, colorat și prietenos. 

Mai multe proiecte, updatate în timp real, sunt pe pagina mea de Instagram @andreeaillustration. Pentru orice întrebare sau propunere de colaborare, sunt la un e-mail distanță: hello@andreeaillustration.ro

 

Unicorni și inimioare,

Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.