Brunch în Culori – 3 Rețete Ilustrate pentru Toast

Bun venit!

Mă bucur să adaug un nou articol la seria mea de rețete ilustrate: de data aceasta 3 rețete delicioase de toast, perfecte pentru brunch.

Brunch-ul este masa mea preferată. Mai ales în zilele de sâmbătă sau duminică, atunci când am timp să pregătesc ceva mai special care sa îmi dea energie pentru activitățile distractive ale zilei (cum ar fi desenat rețete pentru blog 😃).

Pe lângă faptul că m-a entuziasmat paleta de culori și ingredientele acestor rețete, m-am bucurat mult să colaborez cu Flavia Florean, nutriționist și pasionată de mâncare și viață sănătoasă.

Cred că în ultima vreme, nebunia cu mâncatul sănătos, bio, eco și așa mai departe ne fac mai mult rău decât bine. De aceea mi s-a părut foarte bine venită perspectiva Flaviei: ingrediente naturale, colorate, diversificate, dar fără să fie vorba de vreo dietă strictă sau de renunțat la alimente cum ar fi pâine, paste sau cartofi. Altfel spus, o alimentație bazată pe echilibru și nu pe trenduri.

Iar acum hai să vedem despre ce este vorba cu aceste toasturi!

1. Fresh Start

Ingrediente: un avocado copt, 1/2 rodie, 2-3 ridichi.

2. Naughty Salmon

Ingrediente: cremă de brânză, somon afumat, 1/2 mango copt, ardei iute și semințe de susan negru.

3. Rainbow Hummus

Ingrediente: hummus, verdețuri, roșii cherry, ardei gras, rodie și semințe de susan negru.

Sfatul Flaviei:

De fiecare dată când gătesc un preparat, gândesc în culori. Fiecare culoare aduce un beneficiu sănătății. De asemenea, recomand alegerea unei pâini cu maia pentru aceste toasturi.

Poftă bună!

Notă: Pentru mai multe sfaturi legate de mâncat și gătit sănătos, citește acest articol al Flaviei.

Ți-a plăcut această rețetă? Dacă da, am creat pentru tine un PDF gratuit cu rețeta ilustrată, pe care îl poți tipări chiar la tine acasă. Înscrie-te mai jos în lista mea de newsletter și vei primi un link pentru descărcarea fișierului.

    Pe lângă rețetele în colaborare cu food-bloggeri români, creez și rețete ilustrate personalizate. Dacă ai o rețetă specială, pe care ai vrea să o ai înrămată în bucătărie sau să o oferi cadou cuiva drag, o poți comanda acum. Fiecare rețetă este ilustrată cu mult drag de mine, urmând în detaliu textul pe care îl primesc. Pentru mai multe detalii, scrie-mi un e-mail cu orice întrebare.

    Ți-a plăcut acest articol? Dacă da, dă-l mai departe! 

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.