Generator de Personaje

Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul “Generează personaj” și să ilustrați un personaj care îndeplinește cele 3 cerințe. În afară de asta, nu există alte reguli. Puteți să vă imaginați voi povestea personajului, să folosiți stilul vostru de lucru preferat, să încercați un stil nou.

7 Lecții din 7 Ani de Antreprenoriat Creativ

Lecția 1: Se poate.

Când vine vorba de o afacere creativă, marea majoritate a oamenilor cu care discuți va ridica din sprâncene și te va întreba în cel mai sincer mod cu putință o versiune a: “Se poate trăi din așa ceva (în România)?”

Idei de Cadouri pentru Cea Mai Bună Prietenă

Astăzi vorbim despre cadourile pentru cea mai bună prietenă, persoana cu care râzi și stai la povești până dimineață. Fiecare obiect din aceasta listă este ilustrat cu mult drag de mine, produs în ediție limitată și vine și cu un cartonaș tipărit cu mesajul tău personalizat.

Idei de Cadouri Haioase pentru Foodies

Astazi vorbim despre cadourile pentru foodies, gurmanzi si pasionatii de gatit. Fiecare obiect de aici este ilustrat cu mult drag de mine, produs in editie limitata si vine si cu un cartonas tiparit cu mesajul tau personalizat.