7 Lecții din 7 Ani de Antreprenoriat Creativ

Lecția 1: Se poate.

Când vine vorba de o afacere creativă, marea majoritate a oamenilor cu care discuți va ridica din sprâncene și te va întreba în cel mai sincer mod cu putință o versiune a: “Se poate trăi din așa ceva (în România)?”

Idei de Cadouri pentru Cea Mai Bună Prietenă

Astăzi vorbim despre cadourile pentru cea mai bună prietenă, persoana cu care râzi și stai la povești până dimineață. Fiecare obiect din aceasta listă este ilustrat cu mult drag de mine, produs în ediție limitată și vine și cu un cartonaș tipărit cu mesajul tău personalizat.

Idei de Cadouri Haioase pentru Foodies

Astazi vorbim despre cadourile pentru foodies, gurmanzi si pasionatii de gatit. Fiecare obiect de aici este ilustrat cu mult drag de mine, produs in editie limitata si vine si cu un cartonas tiparit cu mesajul tau personalizat.

10 Idei de Cadouri de Crăciun Unice (Create de Artiști Români) – Ediția 2020

Sunt tare entuziasmată să vă prezint, pentru al treilea an la rând, 10 idei de cadouri unice, create de artiști români – ediția 2020!

În acest ghid veți găsi lucruri deosebite, gândite și meșteșugite cu mult drag și multă atenție la detalii. Sunt obiecte unicat sau în ediție limitată, care vor aduce cu siguranță un zâmbet pe fețele destinatarilor.

Alerg de Un An: Iată Ce Am Învățat

Deși niciun sport nu mi-a făcut cu ochiul neaparat, alergatul mi se părea cel mai plicticos dintre toate. Poate acum te intrebi cum am ajuns de la persoana pe care o descriu mai sus, la o persoană care nu doar ca aleargă constant, ci căreia îi și place să iasă la alergat? Citește mai departe.