Bingo Filme de Crăciun – PDF Gratuit

Tis’ the season – acesta este sezonul filmelor cheesy de Crăciun. Filmele previzibile, cu o poveste de dragoste care nu s-ar întâmpla niciodată în realitate, cu oameni veseli care fac prăjiturele și beau ciocolată caldă sau vin fiert, căsuțe decorate la perfecție și povești din orășele mici cu nume crăciunești. 

Dacă și voi iubiți aceste filme, am pregătit un joc tip bingo pe care îl puteți juca singuri sau împreună cu prietenii voștri.

Cum se procedează:

1. Descarcă gratuit fișierul de mai jos. Tipărește acest PDF alb-negru, pe o coală A4, sau descarcă-l pe telefon sau pe tabletă. (Acest fișier este doar pentru uz personal, iar folosirea lui pentru profit este ilegală.)

Mai multe detalii aici.

2. Pregătește o ciocolată caldă sau o gustare pentru film.

3. Citește toate căsuțele înainte să începi, să știi ce să urmărești.

4. Alege premiul dacă vei reuși sa bifezi o linie, o coloană, 10 căsuțe sau toate căsuțele (moment în care trebuie strigat “Bingo”).

5.  Opțional. Drinking Game 18+: Alege băutura voastră preferată. Pentru fiecare căsuță bifată, toată lumea bea un shot. Dacă într-o scenă apar două clișee în același timp (de exemplu, un personaj este îmbrăcat nepotrivit și aleargă pe tocuri pe zăpadă), beți două shot-uri. Un cocktail de iarnă care mie îmi place mult este acesta.

6. Lasă-mi în comentarii filmul tău de Crăciun preferat, să facem o listă de idei de filme de Crăciun care s-ar potrivi acestui joc.

7. Enjoy! 🙂

 

Unicorni, reni și inimioare,

Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.